Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Partner blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Photoshop művészet - Sztárok retusálás előtt - után

2011.10.05. 20:01 - Művészgyerek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.10.06. 07:20:15

ÉN betiltanám a retusálást.

Koy 2011.10.06. 08:11:00

hát ebbe semmi retusálás nincs megsúgom. egy kis kontraszt, meg egy minimális vékonyítás... kb 1 perces manőver, ez egy rossz cikk.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2011.10.06. 11:08:37

Ha bármit is alakítasz akkor az már retusálás, mivel az már nem az eredeti. Az uccsó képen a legszembetűnőbb, de pl. Avril (8.) archibáit is eltűntették.

pcomment 2011.10.09. 20:02:30

@ForgerON: ne haragudj, de hülyeséget mondtál. A szín - szaturációállítások abszolút nem tartoznak a retusálás közé. @batgirl: mi az, hogy betiltanád? Remélem a tablóképeid is retusálatlanok, vagy egy önéletrajzhoz is retusálatlan képeket fogsz odarakni.

A képek egy része meg nem is ugyanaz, mint a mellette lévő, ergo nincs sok értelme összevetni őket.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.10.10. 07:23:45

@pcomment: Az én tablóképeim retusálatlanok,amikor készültek, akkor még nem ismerték ezeket a dolgokat:)
Az önéletrajzomban is retusálatlan kép van:)
Nem nyertél:)

pcomment 2011.10.11. 15:34:40

@batgirl: akkor mondom másképp: próbálj meg ma eladni egy képet retusálás nélkül. Tudom, mert tablót/portrét/stb. készítek, és - bár én a természetesség híve vagyok, tehát soha nem csinálok olyan retusálást, amivel gyakorlatilag porcelánbabává varázsolom az illetőt - nem kívánná senki, hogy a tinédzserkori pattanásait, karikás szemét, sebhelyét nézegesse évek múlva is.

A retusálást egyébként már nagyon régóta ismerik, mint technikát, tehát olyan idős nem lehetsz, hogy igaz legyen, amit mondasz. Értelek egyébként, de a retusálással önmagában nincs gond, legfeljebb ha abszolút eltorzítja a valóságot. Ezeken a képeken a legkevesebb helyen van erről szó.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.10.12. 06:41:07

@pcomment: Hidd el vagyok olyan idős:))
De amúgy értem mit mondasz, vannak ismerőseim, akik ilyennel foglalkoznak. Nem magával a retusálással van problémám, hanem azzal amit közvetítenek. Lehelet finom bőrt és tökéletes nádszál vékony alakot csinálnak egy normálisan kinéző nőből. Sok kislány meg felnő úgy, hogy egész életük során ennek a képnek szeretne megfelelni. Életek mennek tönkre. Kínlódás az anorexiával és a tökéletes bőrrel, a megfelelni akarással. Ha nem vagy nádszál vékony, te tökéletlen vagy, ha hibás a bőröd, tökéletlen vagy. Biztos érted miről beszélek. Igazi embereket szeretnénk látni a neten, az újságokban, akik azt közvetítik, hogy sztár vagyok, de ember vagyok, nem pedig egy szellőtündér.

pcomment 2011.10.12. 07:10:00

@batgirl: Igen, egyetértek azzal, amit mondasz. Nem lehetsz olyan idős, már a 19. század közepén is kitalálták a módját, hogy hogyan retusáljanak... bár ha Hegylakó vagy, akkor nem szóltam :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.10.12. 10:52:34

@pcomment: A szakmai rész távol áll tőlem:) És a 19-dik század is:)
Tulajdonképp nem vitatkozunk mi, hiszem egyetértünk, csak nem egyformán fejezzük ki magunkat. Ettől szép az élet:) Belegondolni is szörnyű, ha mindenki egyformán gondolkozna. Brűűűű


süti beállítások módosítása